1 Iunie Ziua Internațională a Copilului

1 Iunie Ziua Internațională a Copilului

Muzeul Județean Argeș sărbătorește copilăria printr-o serie de evenimente cultural-educative care au în prim plan copiii.

Petrecerea de 1 Iunie este încă un motiv în plus să îți implici copilul în activități amuzante, dar și educative și să dați împreună startul distracției, cu ceva timp înainte de Ziua Copilului.

Astfel, vineri, 31 mai 2024 între orele 10.00 – 12.00, în incinta muzeului vor avea loc o serie de activități cu și pentru copii, precum:

  • „Lumea Insectelor”, prin intermediul acestei activități, copiii vor afla mai multe informații privind viața insectelor – importanța acestora în natură și în viața omului și de asemenea se vor organiza jocuri interactive, captivante pentru cei mici;
  • Microexpoziție tematică ce va prezenta fotografii, vederi și medalii cu copiii Casei Regale a României;
  • Vernisajul expoziției „1 Iunie-Culorile Copilăriei”, protagoniștii acestei explozii de culoare și lumină sunt elevii Cercului de pictură „Culoare și vis” din Corbeni și cei de la Mark Twain International School, sub îndrumarea profesorilor Elena Stoica , respectiv Decebal Nistor.

 

 

Sâmbătă, 1 Iunie 2024

 

 

Muzeul oferă acces gratuit copiilor şi adolescenţilor până la vârsta de 18 ani, în toate secţiile muzeului, excepţie făcand Planetariul.

Muzeul va fi deschis între orele 9:00 – 19:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accesibilitate