Intrare gratuită pentru copii, la Muzeul Judetean Arges, de 1 Iunie

1 Iunie este ziua în care se celebrează miracolul naşterii, al purităţii, dar şi întoarcerea la inocenţă. Muzeul Judeţean Argeş îi sărbătoreşte şi anul acesta pe copii, de ziua lor.
Micuții vor avea ocazia să-și pună în valoare talentul în cadrul unui atelier de desen, care se va desfășura vineri, 31 mai 2019, ora 10.00, la Galeria Naţională de Artă Naivă, intrarea din bulevardul Eroilor.
Vor participa elevii clasei pregătitoare „Fluturaşii” de la Şcoala Gimnazială ,,Nicolae Iorga” din Piteşti sub îndrumarea doamnei profesor Duţu Liliana Carmen.
Muzeul Judetean Arges sărbătorește copilăria, oferind intrarea gratuită tuturor copiilor(copiilor şi adolescenţilor până la vârsta de 18 ani ) la secţiile muzeului, excepţie făcând Planetariul, în ziua de sâmbătă, 1 iunie 2019.
Reamintim că, în intervalul 1 mai – 31 iulie 2019, programul de vizitare al Muzeului Judetean Arges este de marti până duminică între orele 9.00 – 17.00 (ultima intrare fiind permisă la ora 16.30).
De asemenea, tarifele de intrare pentru turiști sunt: 6 lei/bilet adult și 2 lei/bilet copii, elevi, studenți și pensionari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accesibilitate