Friday, 16 July 2021 13:09

Expoziție temporară „RUSIA-FILE DIN NATURĂ”

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

WhatsApp Image 2021 07 16 at 13.07.25 

 

 

Muzeul Județean Argeș, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Argeș, în parteneriat cu Centrul Rus de Știință și Cultură,  vă invită miercuri, 21 iulie 2021, ora 12.00, la sediul instituției, intrarea din Bulevardul Eroilor, la deschiderea expoziției temporare „RUSIA-FILE DIN NATURĂ”.

Vastul său teritoriu asociază contraste naturale uimitoare: de la stepe și deșerturi în sud până la gheața arctică din nord, de la leoparzi și tigri până la urși, vulpi și multe alte animale sălbatice. Lacul Baikal și platoul Putorana, Altaiul și Caucazul, Kamceatka și Insulele Comandorului, platoul Manpupuner și nisipurile Cearskie, Ciukotka și delta fluviului Volga.

Vă invităm să descoperiți natura virgină a Rusiei împreună cu cei mai buni fotografi ruși specializați în domeniul fotografiei de natură sălbatică și peisaj.

Expoziția se desfășoară în cadrul celui mai mare festival de artă fotografică specializat în fotografie de natură și peisaj din Europa, intitulat „Rusia pristină”. Festivalul se desfășoară la Moscova începând cu anul 2014 și oferă în fiecare an publicului posibilitatea de a admira cele mai bune fotografii ale fotografilor ruși din domeniu.

Expoziția este deschisă la Galeria Națională de Artă Naivă din cadrul Muzeului Județean Argeș, intrarea din Bulevardul Eroilor și poate fi vizitată de luni până duminică, între orele 9.00-19.00.

Read 2177 times
Copyright © Gabriel Dumitru
Muzeul Judeţean Argeş
Str. Armand Călinescu, nr. 44, Tel/Fax: 0248.212561